Jäsenenä saat ostaa ja käyttää KoS:in viiriä ja seuralippua (katsastetut veneet), katsastuttaa veneesi Korppoossa, tai sopimuksen mukaan muuallakin, käyttää kerhosatamaa Pimarmossa, osallistua seuran toimintaan (eskaaderi, kilpapurjehdus, nuorisotyö jne.) sekä ostaa kerhotarvikkeita.

Saat myös informaatiota kerran vuodessa ilmestyvästä vuosikirjasta josta myös ilmenee yhteistyökumppaneidemme kulloinkin myöntämät alennukset.

Vuoden 2017 lopussa KoS:lla oli 218 jäsentä. Jäseniä joita tarvitsemme ja haluamme mukaan erilaisiin toimintoihin.

Kuka voi liittyä jäseneksi ja miten?

Jokainen jota kiinnostaa merielämä ja veneily voi liittyä jäseneksi KoS:iin. Niin paikalliset kuin kesävieraat ovat tervetulleita seuraan. Et tarvitse omaa venettä. Eikä ole väliä liikutko merellä käsi-, tuuli- tai moottorivoimalla. Pääasia on kiinnostus veneilyyn ja merielämään. Jos haluat liittyä toimita hakemus kommodorille (linkki alempana). Vuosimaksu on tällä hetkellä 30€ aikuinen ja liittymismaksu 30€ ja 5€ lapsi (0-18 v).

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • Täytä sähköinen lomake
  • Tai täytä ja lähetä allaoleva hakemuslomake. Postitusosoite on Hannele Alho, Strömmantie 109, 21710 Korppoo

Kunniajäsenyys

Kurt-Erik Långbacka ”Kurre” on perustajajäsen KoS:ssa ja on yhdistyksen historiassa toiminut luotsina tekemiselle. Yhdistyksen olemassaolon aikana Kurre on järjestänyt 15 eskaaderipurjehdusta sekä toiminut niiden vetäjänä. Hän on myös ollut aloitteentekijänä Korppoon Merenkävijöiden alkaessa järjestää Korpo Runt –purjehdukset.

Kurt-Erik kutsuttiin 19.4.2014 KoS:in kunnia-jäseneksi n:o 1.