Som medlem får du köpa och använda KoS vimpel och klubbflagga (besiktade båtar) besikta båten i Korpo, eller annanstans enligt överenskommelse, utnyttja klubbhamnen i Pimarmo, delta i KoS verksamhet (eskader, kappsegling, ungdomsarbete etc.) och köpa klubbprylar.

Du får också information via årsboken som utkommer en gång i året om bl.a. rabatter som våra samarbetspartners bjuder på.

Vid slutet av år 2017 hade KoS 218 medlemmar. Medlemmar som vi behöver och vill ha med i olika aktiviteter.

Vem kan bli medlem och hur?

Den som är intresserad av sjöliv och båtsport kan bli medlem i KoS. Både i Korpo fast bosatta och fritidsboende är välkomna i klubben. Man behöver inte ha egen båt, och har man båt är det ingen skillnad om man rör sig på vattnet med armkraft, vindkraft eller motorkraft. Det viktiga är intresset för båtar och sjöliv.

Om man har intresse att bli medlem skall man lämna in en skriftlig ansökan till styrelsen (linken nere). Årsavgiften är för tillfället 30€ vuxen och inskrivningsavgift 30€ och 5€ junior (0-18 år).

Du har två möjligheter:

  • Fyll i webbformuläret som skickas via nätet.
  • Eller fyll i ansökningsblanketten nedan och skicka den till Hannele Alho, Strömmavägen 109, 21710 Korpo

Hedersmedlemmar

Kurt-Erik Långbacka ”Kurre” är en stiftande medlem i KoS, och har under föreningens historia varit en lots för verksamheten. Under föreningens existens har Kurre organiserat 15 eskader-seglingar och varit dess dragare. Han var även initiativtagare till Korpo Sjöfarares arrangemang kring Korpo Runt –seglingen.

Kurt-Erik kallades den 19.4.2014 till KoS hedersmedlem nr 1.